Snovi moje none su pokušaj da oživim uspomene na jednu dragu ženu te da u malim, toplim kreacijama vratim blagost i smirenost koje su joj bile svojstvene.

Snovi moje none su i zapisi o mom odnosu s prirodom, način da moja mašta ne ostane bezimena tlapnja raspršena u vremenu..

Sve je započelo slučajno, kad su neki neodređeni, neartikulirani ritmovi, koje svi nosimo u sebi, počeli zadobivati obrise. Nastajali su prvi vjenčići od grana loze, mahovine, bršljana, poljskog cvijeća i koječega čime nas priroda dariva, a što inače uopće ne primjećujemo. Tako su se nejasna potreba za kreativnim rješenjima, strast za slikanjem i eksperimenti s bojama  pretvorili u zanimljivo kombiniranje bilja i plodova uobličenih u vijence.

Da sve ne bi ostala privatna razbibriga i s drugima je valjalo podijeliti vlastite maštarije. Ili, da se ne lažemo, jednostavno ih plasirati na tržište. Začudo, mnogima su se vijenci svidjeli. Kao što znate tržište je zahtjevno pa je, kako se to fino marketinški kaže, bilo nužno proširiti paletu proizvoda.

Nastala su tako “gnijezda”, a onda i topijariji, aranžmani u dekorativnim posudama, vijenci za vrata i stol za određene prigode poput Uskrsa i Božića, za poklone ili, jednostavno, za odmaranje očiju.

Svaki je aranžman jedinstven, a takav mora i biti ako se radi rukama. Ako imate barem grubu ideju kakav aranžman želite možete mi se slobodno javiti, pa ću za Vas, nadam se, pronaći, kako se lijepo kaže, personalizirano rješenje.

Iza Snova moje none stojim ja, Gordana Mimica. Ako u mojim  kreacijama osjetite barem malo topline i snovitosti, bit ću nagrađena. A bit će to i dobar poticaj za nastavak sanjanja moje none.